«

»

Lämmintä talvisäilytystilaa autoille, veneille, caravaanareille yms.

cof

Tarjoamme talvi- tai mikseipä kesäsäilytystilaakin autoille, veneille, moottoripyörille, matkailuvaunuille ja -autoille tai vaikkapa kuumailmapalloille Kokemäen keskustan tuntumassa, noin 40 kilometrin matkan päässä maakuntakeskus Porista tai noin 20 km matkan päässä Huittisista.

Varastotilamme ovat kameravalvottuja ja uusimmilla turvateknisillä laitteilla suojattuja halleja. Tarjolla on niin lämmintä kuin kylmääkin säilytystilaa Kokemäen Suokkaan teollisuusalueella.

Tiesitkö, että oikeanlainen talvisäilytys on autojen, veneiden ja muiden kausittaisessa käytössä olevien kulkuneuvojen ja harrastelaitteiden elinkaaren kannalta merkittävä tekijä. Suojaamalla omaisuutesi voit säästää suuriakin summia. Matkailuauton tai vaunun säilyttäminen kotipihassa tai vaikkapa karavan-alueella voi aiheuttaa suuriakin vaurioita, esimerkiksi vaunun katto voi romahtaa lumikuorman voimasta tai tapanimyrskyssä kaatunut puu voi tuhota rakkaimman omaisuutesi.

Tarjoamme myöskin rengashotelli-palvelun, voit tuoda meille säilytykseen kesä- ja talvirenkaasi, jolloin ne ovat lukitussa ja valvotussa tilassa suojassa varkailta, ilkivallalta kuin luonnonoloilta. Voit tuoda halliimme myöskin muuta omaisuuttasi turvaan sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja tuo arvo-omaisuutesi säilytykseen meille kilpailukykyiseen hintaan.
Rauno Kuhalainen, puhelin 040 5261022

Varastotiloissamme on aina päällä oleva tallentava kameravalvonta sekä uusimmat turvajärjestelmät.

Varastotiloissamme on aina päällä oleva tallentava kameravalvonta sekä uusimmat turvajärjestelmät.

Tiloissamme on lisäksi lämmitysjärjestelmä.

Tiloissamme on lisäksi lämmitysjärjestelmä.